četrtek, 10. februar 2011

Kotne vgradne omare

Kotne omare

Kotne omare so odličen način, da prihranite prostor v sobi. Ta del sobe je namreč prazen in se le redko uporablja. Kotne omare tudi zmanjšajo ostre kote v prostoru. Največkrat kotne omare vstavljamo v dnevno sobo, v kuhinje. Možna pa je tudi uporaba v kopalnicah in v pisarnah.
Kotne omare predstavljajo predmet povpraševanja tudi zaradi načina življenja v smeri manjših stanovanj, ki so posledica naraščanja števila prebivalcev. Prostorno stanovanje je hitro postalo razkošje z oznako za višjo ceno.
Kotne omare so primerne na mestih, kjer se še posebej pokaže praktična prednost drsnih vrat. Kotne police ali obešalne palice nameščene v kotu omare so pri našem sistemu odpiranja drsnih vrat zlahka dostopne.

Kotne omarice

Dodajte nove kotne omarice po meri za shranjevanje v vsakem prostoru, in takoj prihranite prostor. Hkrati pa bo dala vaša izbira še dekor, saj bodo stvari in celoten prostor zaradi nove kotne omare izgledale ne samo lepo, temveč tudi super organizirano.
Brskanje po naši veliki ponudbi, ki jo predstavljajo omare po meri in skušajte najti tisto, ki jo potrebujete za v dnevno sobo, pisarno… Izberite slog, ki ga imate radi, ali je tradicionalno, sodobno, starinsko, ali kaj vmes. Imamo barve, oblike in velikosti, ki jo iščete. Boste ljubezen naši trpežnih materialov in kakovosti izdelave, za prihodnja leta. Naročite zdaj vgradne omare z drsnimi vrati in si oglejte naš cenik.

Dnevno sobo

Pri nas lahko dobite tudi vgradne omare z drsnimi vrati za v dnevno sobo. Zaradi prihranka prostora kot funkcionalnosti je ta nepogrešljiv del pohištva. Vgradne omare vam lahko služijo za shranjevanje vaših oblačil ali kot knjižne police, do katerih boste imeli zlahka dostop in vidnost omare z elegantnimi steklenimi drsnimi vrati, kadar boste prišli v dnevno sobo. Vgradne omare imajo lahko bodisi moderen, mladostniški ali tradicionalen stil, ki ga prilagodimo željam po vaši meri za v dnevno sobo.

Med našo ponudbo poskusite izbrati omare za garderobo v skladu s prostorom, ki ga imate. Izberite omare, ki imajo zadostno količino prostora v predalu, viseči prostor in prostor za odlaganje čevljev na police v garderobo. Z lahkoto lahko dobite omare po svojem okusu za vašo garderobo. Oglejte si za vgradne omare, omare za garderobo izbran cenik na naši spletni strani.