sreda, 9. februar 2011

Kotne vgradne omare po meri

Vgradne omare

V življenju vedno pride čas, ko ne veste, kaj bi s količino stvari, ki ste jo nabrali v preteklih letih in se počutite, da vam bo vsak čas zmanjkalo prostora.
Vgradne omare so idealna rešitev na tej fazi odločanja. Ne glede na velikost vašega doma, vam vgradne omare ne dajo le dodatnega prostora in organizacije, temveč tudi čar videza in preobrazbo omare, ki vam bo v ponos.

Vgradne omare so lahko različnih velikosti in se na ta način prilegajo prostoru od tal do stropa ter od stene do stene in omogočajo 100% izkoristek prostora. Zunanji videz vgradne omare si uredite po lastnih željah in merilih.

Vgradne omare v podjetju Venge d.o.o

Vgradne omare v podjetju Venge d.o.o vam izdelamo po meri, saj le tako dosežemo najboljši izkoristek prostora. Po meri narejene vgradne omare so primerne za vsak prostor spalnice, otroške sobe, delovni prostor, dnevni prostor, kopalnice, mansarde in garderobne sobe, zato si morate ogledati naš cenik in si zagotoviti kvalitetno izbiro.

Vgradne omare vam torej ponujajo urejeno rešitev in vam omogočajo shranjevanje oblačil in stvari v zelo kakovostne, funkcionalne enote z enako visokim standardom tako drsečih kot krilnih vrat. Poskrbite, da meritve vgradne omare ne motijo drugih del doma in prav tako se prepričajte, da bodo dovolj velika. Tako se boste večini, če ne vseh oblačil, obutve in drugih predmetov, ki jih ne potrebujete pri roki, ob prihodu v prostor spretno izognili, saj so za njihovo hranjenost poskrbele vgradne omare. Prav tako odmislite ob prihodu npr. v spalnico izognemo. Ko ljudje gredo v spalnico, se ob tem naj ne bi zatikali ob različne kose pohištva. Vgradne omare vam dajo možnost, da se izognete morebitnim spotikanjem ob odprtih predalnikih.

Garderobne omare

Vgradne omare ali garderobne omare so sestavljene iz notranjega in zunanjega dela. Pri notranjih delih vgradne omare lahko izbirate med tremi načini izdelave. In sicer kot klasična notranjost, sistem Uno in Cornice. Pri zunanjem videzu vgradne omare lahko izbirate, ali boste odpirali z drsnimi vrati Raumplus ali z običajnimi vratnimi krili.

V vgradne omare lahko dodate poleg polic še predale, ogledala, stojala za čevlje in druge stvari, ki bi bile sicer namenjene v garderobo.
Med vgradne omare spadajo tako garderobna soba, mansarda, kotne omare, niše in predelne stene, zaradi lesar si oglejte naš cenik in se odločite za pravo rešitev v vašem prostoru.